Pàgines

diumenge, 2 de maig del 2021

Aturada de Barnasub


El gener d’enguany vaig crear el bloc Barnasub, Grup de Recerca i Protecció del Patrimoni Subterrani, per tal de subministrar informació local de possible interès per als espeleòlegs i altres amants del món subterrani, que en temps de confinament pandèmic ens trobàvem reclosos en la ciutat o la comarca. 

Alhora tenia l’objectiu de mostrar que som gent seriosa i respectuosa, considerant que aquesta seria a tall de presentació, una imatge que ens permetria accedir a llocs reservats. 

En el camí ens hem ajuntat amb companys excel·lents; els soferts amics de l’Espeleodijous, els amants de les Fonts de Collserola, i personatges singulars com l’Estrella barranquera infatigable, el Juli Ochoa estudiós de Sant Just, el Christian original habitant del subsòl, etc.  Unes experiències enriquidores!.

Bé hem publicat unes 80 notes, i sense fer publicitat hem tingut més de 4.700 visites... però encara no ha estat suficient, les entrades amb tancament (Mina Grott, Can Travi, Pou de Montjuïc, Parc Güell, etc.) tot i les peticions expresses no ens han estat negades, però tampoc autoritzades

Arribem ara a una nova etapa, el confinament és nacional i conseqüentment els barcelonins podem reprendre les visites espeleològiques en tot l’àmbit territorial català. 

Aturem aquest bloc i si cal el reprendrem en funció de confinaments futurs. Això si procurarem conservar el contacte amb els que ens han acompanyat en aquest camí.

En aquest temps he gaudit amb la recerca i publicació d’aquestes notes i espero que pels lectors hagin estat útils o com a mínim entretingudes. 

Gràcies per la lectura i fins aviat.


No deixeu de visitar:

https://espeleodijous.cat/

https://fontscollserola.com/


PD: Una broma interessant que ens van deixar en l’aparcament de Bellcaire. Cal que fem el món el més divertit possible i no faltaria més, el primer és enfotren-s’en de nosaltres mateixos.